ΣΧΕΤΙΚΑ Μ’ ΕΜΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ Μ’ ΕΜΑΣ

Αρχική    →   Σχετικά με εμάς

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η TEKK SERVICES ξεκίνησε σαν μία οικογενειακή επιχείρηση, όπως οι περισσότερες Ελληνικές επιχειρήσεις. Γεννήθηκε το 2000, στο λυκαγεύς του Νέου Αιώνα: του αιώνα της ανάπτυξης, της ταχύτητας και της τεχνολογίας.

Αυτά ακριβώς είναι και τα χαρακτηριστικά που υιοθέτησε από πολύ νωρίς, γι αυτό και εξελίχτηκε πολύ γρήγορα σε μία εταιρεία διεθνούς αναγνώρισης, με πολλά, μεγάλα και με σημαντικές απαιτήσεις σε πολλά επίπεδα έργα αλλά και με πολλούς πελάτες και από το εξωτερικό.

Στην TEKK SERVICES δίνουμε τεράστια βαρύτητα στην ποιότητα και στην αξιοπιστία σε κάθε μας κατασκευή: είτε είναι μικρή, είτε μεγάλη, είτε μας αποφέρει πολλά κέρδη, είτε ελάχιστα. Ο κάθε πελάτης μας είναι μοναδικός. Γι αυτό αφουγκραζόμαστε με πραγματικό ενδιαφέρον τις ανάγκες σας.

Πριν από κάθε κατασκευή γίνεται ειδική μελέτη ώστε να καταγραφούν και να ληφθούν υπόψιν όλες οι παράμετροι που μπορεί να το επηρεάσουν, όπως η μορφολογία του εδάφους, η καλύτερη δυνατή εκμετάλλευση των χώρων, της θέσης και της θέας ενός οικήματος, το budjet που θέλετε να διαθέσετε…

Πέραν τούτου, σκοπός μας είναι η ελαχιστοποίηση της ταλαιπωρίας σας σε σχέση με γραφειοκρατικές διαδικασίες, τις οποίες αναλαμβάνουμε σχεδόν εξ ολοκλήρου εμείς. Σημαντικότατο μέλημά μας επίσης, είναι να σας ενημερώσουμε εξαρχής για την διάρκεια του έργου αλλά και να το τηρήσουμε!

Η Κατασκευή γενικότερα είναι ένας δύσκολος χώρος. Και αυτό συμβαίνει γιατί πρέπει για να γίνει σωστή δουλειά, τα πράγματα να γίνουν με συγκεκριμένη σειρά, να χρησιμοποιηθούν τα σωστά υλικά σε σωστές ποσότητες αλλά και υπό κατάλληλες συνθήκες και κυρίως, να συντονιστούν πάρα πολλοί τεχνίτες.

Αυτό φυσικά συμβαίνει σε όλες τις δουλειές. Το ιδιαίτερο στην κατασκευή είναι πως αν κάτι δεν πάει καλά, είναι υπερβολικά δύσκολο να διορθωθεί και είναι και πολύ μεγάλο τα ποσά που επενδύονται για να πεις δεν πειράζει. Αυτό είναι που μας κάνει τόσο πολύ αυστηρούς στην λεπτομέρεια: γιατί η κάθε λεπτομέρεια κοστίζει. Και σε χρόνο και σε χρήμα.

Αυτός είναι ίσως και ο σημαντικότερος λόγος που μας εμπιστεύονται τόσοι επιχειρηματίες για την κατασκευή τουριστικών καταλυμάτων και όχι μόνο… αλλά και απλοί άνθρωποι για την κατασκευή της εστίας τους, του τόπου που θα στεγάσει τα όνειρά τους, το καταφύγιό τους!

Και το πρώτο και το δεύτερο στην TEKK SERVICES το βρίσκουμε εξίσου ιερό και γι αυτό φροντίζουμε να δίνουμε κάθε φορά, σε κάθε έργο τον καλύτερό μας εαυτό, δίνοντας τις καλύτερες δυνατές προσφορές, αλλά χωρίς ποτέ να κάνουμε εκπτώσεις στην ποιότητα. Τα υλικά και οι τεχνίτες της εταιρείας μας έχουν τις καλύτερες συστάσεις!

Αλλά ότι και να λέμε εμείς, εσείς το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να κλείσετε άμεσα το ραντεβού σας, είτε δια ζώσης, είτε διαδικτυακά, και να δείτε έργα μας, ανθρώπους που μίλησαν για την συνεργασία μας, εταιρείες με τις οποίες συνεργαζόμαστε, μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που χρησιμοποιούμε, να ζητήσετε απλά μία προσφορά και… να σχηματίσετε προσωπική άποψη!!!

ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ!